NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA
 

Pénzügyminisztérium személyügyi ügyintéző - álláspályázat

A Pénzügyminisztérium

pályázatot hirdet

 

a Személyügyi Főosztályon

 

személyügyi ügyintéző álláshely betöltésére

 

 

A munkakört betöltő feladata:

-          kormánytisztviselők és munkavállalók jogviszonyát érintő személyügyi, munkaügyi, valamint ezzel összefüggő nyilvántartási feladatok ellátása, személyügyi nyilvántartó rendszer kezelése.

 

Pályázati feltételek:

·         magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet,

·         közigazgatás-szervező alapszakon, közigazgatási mesterszakon, közszolgálati humán szervező szakirányú továbbképzési szakon szerzett szakképzettség,

·         Microsoft Office felhasználói szintű ismerete (különösen Ms Word, MS Excel, Ms PowerPoint).

 

Az illetmény, valamint az egyéb juttatások megállapítása a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény, továbbá egyéb vonatkozó jogszabályok és belső utasítások alapján történik. Az álláshely nemzetbiztonsági ellenőrzést követően várhatóan 2020. április 1-jétől tölthető be 2022. április végéig tartó határozott időre.

 

Téged várunk, ha szeretnéd megismerni a humán-erőforrás menedzsmenthez kapcsolódó feladatokat a gyakorlatban, képes vagy csapatban dolgozni, jó kommunikációs és szervezőkészséggel, logikai érzékkel rendelkezel, illetve feladataid ellátása során a precízség jellemző Rád.

 

Pályázatodat egy önéletrajz és egy motivációs levél benyújtásával várjuk a hrpalyazat@pm.gov.hu  e-mail címre 2021. január 21-ig melyhez kérjük, hogy az adataid megismeréséhez hozzájáruló nyilatkozatodat is csatold.

 

Kérünk, hogy az e-mail tárgyában tüntesd fel a „személyügyi ügyintéző ” szöveget.