NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Visiting Scholar of the National University of the Public Service

Dr. Ladislav Cabada Az adományozott címmel szakmai, kutatási és tudományszervezői tevékenysége iránti elismerésünket fejezzük ki. Politológus, habilitált egyetemi docens, a prágai Metropolitan University tudományos rektorhelyettese, a 2016/2017. akadémiai évben International Chair az egyetemünkön. A közép-európai államok politikai fejlődésével kapcsolatos tudományos eredményei kiemelkedőek. Jelentősen hozzájárult a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséhez. rektori döntés alapján 2017. XI. 7.
Dr. Brian Cawley A vezetőképzés és szervezetfejlesztés nemzetközileg elismert oktatója és kutatója, az Ír Nemzeti Közigazgatási Intézet volt főigazgatója. Évtizedeken át meghatározó tagja az európai közigazgatási továbbképző intézetek együttműködésének, 2010-től rendszeres előadó a magyar továbbképzési és vezetőképzési rendszerben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen és a jogelőd intézményben. rektori döntés alapján 2016. XI. 8.
Gerd Manfred Thielmann Az adományozott címmel szakmai tevékenysége iránti elismerésünket, egyúttal bizalmunkat fejezzük ki, amiért hatékony munkájával hozzájárul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi tudományos kapcsolatainak fejlesztéséhez a bűnüldözés és a rendészeti oktatás területén. rektori döntés alapján 2015. IX. 29.