Visiting Scholar of the National University of the Public Service

Dr. Ladislav Cabada Az adományozott címmel szakmai, kutatási és tudományszervezői tevékenysége iránti elismerésünket fejezzük ki. Politológus, habilitált egyetemi docens, a prágai Metropolitan University tudományos rektorhelyettese, a 2016/2017. akadémiai évben International Chair az egyetemünkön. A közép-európai államok politikai fejlődésével kapcsolatos tudományos eredményei kiemelkedőek. Jelentősen hozzájárult a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséhez. rektori döntés alapján 2017. XI. 7.
Dr. Brian Cawley A vezetőképzés és szervezetfejlesztés nemzetközileg elismert oktatója és kutatója, az Ír Nemzeti Közigazgatási Intézet volt főigazgatója. Évtizedeken át meghatározó tagja az európai közigazgatási továbbképző intézetek együttműködésének, 2010-től rendszeres előadó a magyar továbbképzési és vezetőképzési rendszerben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen és a jogelőd intézményben. rektori döntés alapján 2016. XI. 8.
Gerd Manfred Thielmann Az adományozott címmel szakmai tevékenysége iránti elismerésünket, egyúttal bizalmunkat fejezzük ki, amiért hatékony munkájával hozzájárul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi tudományos kapcsolatainak fejlesztéséhez a bűnüldözés és a rendészeti oktatás területén. rektori döntés alapján 2015. IX. 29.