NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA
 

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek, szerzői jogok

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem honlapján megjelenő valamennyi tartalom, illetve formai és technológiai elem a szerzői jog védelme alatt áll. Anyagaink a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen belül korlátozás nélkül felhasználhatóak, de minden egyéb felhasználás (másodközlés, másolás, tárolás) csak a szerzői jog tulajdonosának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem törekszik az oldalain található információk, anyagok és hivatkozások pontosságának, valamint a honlap működés-folytonosságának biztosítására, mindazonáltal nem vállalunk felelősséget olyan károkért, amelyek az oldalainkon található információkból, illetve az oldal elérhetetlenségéből vagy esetleges megszűnéséből fakadnak. A honlap használata saját felelősségre történik.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem honlapjának integritását vagy működését veszélyeztető szándékos betőrések, támadások vagy ilyen irányú kísérletek bűncselekménynek minősülnek, ezek a hatályos jogszabályok szerinti eljárást vonják maguk után.