NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Az Erasmus+ programban külföldi mobilitásban részt vevő hallgatók esélyegyenlőségi kiegészítő pénzügyi támogatására

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem lehetőséget hirdet esélyegyenlőséget elősegítő kiegészítő pénzügyi támogatásra azon felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, akik a 2023/2024-es tanévre Erasmus+ tanulmányi célú, szakmai gyakorlati vagy rövid távú mobilitási ösztöndíjat nyertek el.

Az esélyegyenlőségi támogatás célja, hogy a kiegészítő támogatás segítségével egyenlő lehetőséget biztosítson az egészségügyi, kulturális, társadalmi, gazdasági vagy földrajzi akadályokkal küzdő kiutazó hallgatóknak, hogy részt vehessenek Erasmus+ felsőoktatási mobilitásban. Az esélyegyenlőségi kiegészítő támogatás az alábbi szempontrendszer alapján igényelhető a megadott igazoló dokumentumok megléte esetén. (A szempontok felsorolása nem fontossági sorrendet jelöl.)

A pályázat benyújtása a rendelkezésre álló források függvényében lehetséges.

Pályázat benyújtásának határideje: 2024. április 29.

Az esélyegyenlőségi támogatás egyidejűleg igényelhető az Fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók kiegészítő pénzügyi támogatásával, rövid távú mobilitás esetén is.

A bírálati folyamat, a szerződéskötés és a támogatási összeg kiutalásának időigényessége miatt javasoljuk a pályázat benyújtását lehetőség szerint legalább 3 hónappal a kiutazás előtt.

A pályázás menetét és részletes feltételeit a mellékelt Esélyegyenlőségi felhívás tartalmazza.

Adatkezelési tájékoztató_esélyegyenlőségi_pályázat.pdf
PDF letöltése
kedvezményezett települések.xlsx
Excel letöltése
Esélyegyenlőségi pályáztai felhívás_2023_2024_április.docx
Word letöltése
Erasmus+_eselyegyenlosegi_egyeni_igenybejelento_HU_24_25_26.xlsx
Excel letöltése