NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Pályakövetés - DPR 2016

A Diplomás Pályakövető Rendszer kérdőívet kitöltők közötti sorsolásról
 

A DPR sorsolás ideje:     2016. július 12. 13.00.

A DPR sorsolás helye:    NKE Ludovika Főépület fsz. 41-es szoba

                                            1083 Budapest, Ludovika tér 2.

 

Jelen vannak:  

Dr. Kovács Gábor oktatási rektorhelyettes rendőr dandártábornok

Dr. Diószegi Péter Központi Tanulmányi Iroda - irodavezető

Dávid Márk tanulmányi főelőadó

Nagy Gábor tanulmányi főelőadó
 

Dr. Kovács Gábor tájékoztatja a sorsoláson megjelenteket, hogy a kérdőívet kitöltő 2641 fő közül a jeligével, jelszóval azonosítható, beküldők száma 1197 fő, akik alapján sorrendben kerülnek kihúzásra a hallgatók jeligéi. A kérdőívet kitöltött hallgatók közül a véletlen számgeneráló program segítségével 10 fő kerül kisorsolásra. 

A kisorsolt jeligék a következőek:

  1. GRIPEN
  2. kertitorpe1969
  3. szandio
  4. NKE Regatta
  5. Island of Angels
  6. hazámat szolgálom
  7. Sermucu07
  8. Gigike
  9. Papa
  10. almanah

A jelige tulajdonosai a jelszavuk megadásával jelentkezhetnek a nyereményeikért Bordás Ritánál az alumni@uni-nke.hu mail címen.

 

Kedves Végzett Hallgatónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak az együttműködését, akik részt vettek az országos Diplomás Pályakövető Rendszer 2016-os végzett hallgatókra vonatkozó felmérésében!

Ebben az évben a 2011-ben, 2013-ben, 2015-ben végzettek között végeztünk felmérést. Az online megkérdezést június 12-én lezártuk, a kérdőívek feldolgozása megtörtént. A részletes beszámolót, eredményeket az alábbi dokumentumban közöljük.

Mindenkinek élményekben gazdag nyarat kíván az Oktatási Iroda!

Budapest, 2015.07.12

 

Kedves Hallgatónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak az együttműködését, akik részt vettek az országos Diplomás Pályakövető Rendszer 2016-os felmérésében!

Az online megkérdezést június 12-én lezártuk, a kérdőívek feldolgozása megtörtént. A részletes beszámolót, eredményeket az alábbi dokumentumban közöljük.

Mindenkinek élményekben gazdag nyarat és a következő tanévre jó felkészülést kíván az Oktatási Iroda!

Budapest, 2015.07.12

 

Elindult a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) 2016-os felmérése a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Kedves jelenlegi és volt Hallgatóink!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fontosnak tartja a jelenlegi és a végzett hallgatók tapasztalatainak, véleményének és motivációinak megismerését. Közös célunk az egyetemünk által adományozott diploma sikeresebbé tétele.

Egyetemünk az alapítása óta részese a Diplomás Pályakövető Rendszer kutatássorozatnak, amelyek eredményeiről honlapunkon (http://uni-nke.hu/szolgaltatasok/dpr) folyamatosan tájékozódhat.

2016. május 5-én immáron negyedik alkalommal tervezzük a diplomás pályakövetés tavaszi felmérését.

Ebben az évben a 2011-ben, 2013-ben és 2015-ben végzett (abszolutóriumot szerzett) hallgatóinkat, továbbá a jelenlegi hallgatóinkat keressük meg online DPR kérdőívvel. Az eredmények szerves részeit képezik az országos DPR kutatásnak.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti a kérdőívet, melyet végzettek esetében e-mailben, jelenlegi hallgatóink esetében a Neptun rendszer levelező programjának segítségével megküldünk!

A kérdőívet kitöltők között nyereményjáték keretén belül kisorsolunk 10 db NKE ajándékcsomagot.

Tájékoztatjuk arról, hogy a kapcsolatfelvétel alapjául szolgáló személyes adatai Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói adatbázisából (ETR) származnak. Az adatfelhasználás célja tudományos kutatás. A válaszadás önkéntes. A kérdőív névtelen, így nem alkalmas a válaszadók beazonosítására, csak az összesített adatokra vagyunk kíváncsiak.

Amennyiben a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, keresse munkatársunkat a varga.andras@uni-nke.hu  címen!

A kérdőívek országos blokkjai az alábbi linkre kattintva érhetők el:
http://www.felvi.hu/felsooktatasimuhely/dpr/online_kerdoivek

NKE Oktatási Iroda

 

Nyereményjáték - Diplomás Pályakövető Rendszer

Kedves Hallgatónk / Végzett Hallgatónk!

Amennyiben kitölti a Diplomás Pályakövető Rendszer kérdőívét, részt vesz nyereményjátékunkon. Az anonimitás megőrzése érdekében a kitöltött kérdőívek visszaküldői között gépi sorsolás dönti el, kik a nyertesek. Az anonimitás megőrzése érdekében a kérdéseket követően egy JELIGÉT és egy JELSZÓT kérünk megadni (ezeket javasoljuk feljegyezni), melyek részt vesznek a sorsoláson.

A nyereménysorsoláson 10 db, 5000 forint értékű ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amelyek tartalmaznak egy Egyetemi logóval ellátott 4 gigás pendrive-ot, bögrét és egy mappát.

Az ajándékcsomag: