NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

20 éves évfolyamtalálkozó a KTK-n

20 éves évfolyamtalálkozó a KTK-n

2015. november 14-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: NKE) Ménesi úti Campus épületében került megrendezésre az 1995. évben az Államigazgatási Főiskolán diplomát szerzett hallgatók 20 éves évfolyam találkozójára. Az évfolyam találkozó megrendezésének ötlete visszatérően már régóta dédelgetett vágya volt többünknek, azonban annak megvalósítására ezidáig nem került sor. Az esemény előkészületeivel kapcsolatos pozitív visszajelzések, valamint az eseményen megjelent évfolyamtársak boldog és felhőtlen szavai bizonyították, hogy hiba volt eddig várni az első, de reméljük nem utolsó évfolyam találkozónkra.

A 20 éves évfolyam találkozón megjelent igen népes, volt ÁF-eseket Dr. Kovács Gábor úr, az NKE oktatási-rektorhelyettese üdvözölte ünnepi beszéddel, majd a hagyományőrzés jegyében Dr. Máthé Gábor professzor úr örvendeztette meg még mindig briliáns és humoros köszöntésével. A program hivatalos részeként a múltidézés jegyében tanár és diák eszmecserét folytattunk többek között Dr. Bárdy Lajos tanár úr és Móger Vince volt kollégiumi igazgató úr részvételével, továbbá „csoportszeminárium” jegyében kötetlen beszélgetéseket folytathattunk egymással.

Az évfolyam találkozó szerves részét képezte a kulináris élvezeteknek történő hódolás is, melyhez a segítséget a SORECA étterem vezetése és munkatársai biztosították mindannyiunk megelégedésére. Az évfolyam találkozó sikerességét az előzőeken írtakon felül mi sem bizonyítja jobban, hogy a programra tervezett időkorlát elteltével az egymás társaságát még megunni képtelen nagyobb évfolyami csoport a budapesti éjszakában folytatta a múltidézést.

Bármikor, bármilyen szemüvegen keresztül is nézzük az évfolyam találkozónkat megállapíthatjuk, hogy annak optimista és jó kedélyű hangulata ismételten visszahozta számunkra azokat a boldog pillanatokat, amelyeket korábban egymás társaságában töltöttünk és köszönjük az Intézményünk segítő támogatását, hogy ezeket, a sokunk számára feledhetetlen pillanatokat ismételten feleleveníthettük!

Végezetül, de nem utolsó sorban kívánunk minden az évfolyam találkozón megjelent és jövőben megjelenni kívánó évfolyamtársunk számára értékteremtő szakmai sikereket és jó egészséget!

Szervezők