NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Bemutatkozik a Tudománystratégiai Osztály

A Tudománystratégiai Osztály szervezésével 2023. szeptember 26-án megrendezésre kerül Andrew Ludányi, My American Road Trip: From WWII to the 21st Century című könyvének bemutatása. A meghívó és a regisztrációs link az alábbi lehetőségen érhető el:

Meghívó

Könyvbemutató részletei

 

A Tudománystratégiai Osztály a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektori Tanácsadó Irodájának 2022 áprilisában létrejött új egysége. A Tudománystratégiai Osztály kiemelt feladata a nemzetközi láthatóság és a magas minőségű publikációk számának növelése, amely az NKE tudományos rangját és nemzetközi hírnevét hivatott tovább emelni. Az Osztály munkatársai valamennyien járatosak a nemzetközi publikálás területén, számos minőségi, nemzetközi publikációval rendelkeznek, és többen közülük szakterületként is felsőoktatási nemzetköziesítéssel, illetve nemzetközi akadémiai tudástermeléssel foglalkoznak. A Tudománystratégiai Osztály munkáját kutatásmódszertannal foglalkozó kollégák is segítik.

A Rektori Tanácsadó Iroda számára végzett tudománystratégiai szakmai tanácsadói tevékenységen és a munkatársak által menedzselt kutatási projekteken túl a Tudománystratégiai Osztály másik legfontosabb feladata az Egyetemen oktató kiváló kollégák mentorálása és tehetséggondozása, azaz kutatásaik, nemzetközi publikációik és tudományos előmenetelük támogatása.

Munkatársak:

Mentorok:

Dr. habil. Demeter Márton

egyetemi docens, osztályvezető

 

Dr. habil. Fehér Katalin

egyetemi docens

 

Dr. Gulyás Adrienn

egyetemi docens

 

Dr. Tóth János József

egyetemi docens

 

Dr. Tóth Tamás

egyetemi tanársegéd

 

Háló Gergely

egyetemi tanársegéd

 

Módszertani támogatás:

 

Csuhai Sándor

 

Bozsó Gábor

 

Szakértő:

 

Dr. Túry György

szakfő-referens

 

Referens:

 

Bazsó-Vigh Vivien