NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Pályakövetés - DPR 2015

A Diplomás Pályakövető Rendszer kérdőívet kitöltők közötti sorsolásról

 

A DPR sorsolás ideje:     2015. szeptember 14. 16.00.

A DPR sorsolás helye:    NKE Ludovika Főépület fsz. 41-es szoba

                                        1083 Budapest, Ludovika tér 2.

Jelen vannak:  

Dr. Kovács Gábor oktatási rektorhelyettes rendőr dandártábornok

Dr. Diószegi Péter Központi Tanulmányi Hivatal - hivatalvezető

Váradi Gábor ügyvivő szakértő

Dávid Márk tanulmányi főelőadó

Dr. Kovács Gábor tájékoztatja a sorsoláson megjelenteket, hogy a kérdőívet kitöltő 2620 fő közül a jeligével, jelszóval azonosítható, beküldők száma 1326 fő, akik alapján sorrendben kerülnek kihúzásra a hallgatók jeligéi. A kérdőívet kitöltött hallgatók közül a véletlen számgeneráló program segítségével 10 fő kerül kisorsolásra. 

A kisorsolt jeligék a következőek:

 1. 1993
 2. sérültharcos
 3. bez749
 4. truedetective
 5. Diploma!
 6. Okmány
 7. HuszárKTK
 8. nyertes
 9. motiváció
 10. Pensum

 

A jelige tulajdonosai a jelszavuk megadásával jelentkezhetnek a nyereményeikért a varga.andras@uni-nke.hu mail címen.

PÁLYAKÖVETÉS - DPR 2015

Kedves Végzett Hallgatónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak az együttműködését, akik részt vettek az országos Diplomás Pályakövető Rendszer 2015-ös végzett hallgatókra vonatkozó felmérésében!

Ebben az évben a 2010-ben, 2012-ben, 2014-ban végzettek között végeztünk felmérést. Az online megkérdezést május 30-án lezártuk, a kérdőívek feldolgozása megtörtént. A részletes beszámolót, eredményeket az alábbi dokumentumban közöljük.

Mindenkinek élményekben gazdag nyarat kíván az Oktatási Iroda!

Budapest, 2015.09.03

 • DPR végzettek 2015

 

Kedves Hallgatónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak az együttműködését, akik részt vettek az országos Diplomás Pályakövető Rendszer 2015-ös felmérésében!

Az online megkérdezést május 30-án lezártuk, a kérdőívek feldolgozása megtörtént. A részletes beszámolót, eredményeket az alábbi dokumentumban közöljük.

Mindenkinek élményekben gazdag nyarat és a következő tanévre jó felkészülést kíván az Oktatási Iroda!

Budapest, 2015.09.03

 • Diplomás Pályakövető Rendszer
 • DPR Motiváció és elégedettség 2015

 

Elindult a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) 2015-ös felmérése a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

 

Kedves jelenlegi és volt Hallgatóink!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fontosnak tartja a jelenlegi és a végzett hallgatók tapasztalatainak, véleményének és motivációinak megismerését. Közös célunk az egyetemünk által adományozott diploma sikeresebbé tétele.

Egyetemünk az alapítása óta részese a Diplomás Pályakövető Rendszer kutatássorozatnak, amelyek eredményeiről honlapunkon (http://uni-nke.hu/szolgaltatasok/dpr) folyamatosan tájékozódhat.

2015. április 20-án immáron negyedik alkalommal tervezzük a diplomás pályakövetés tavaszi felmérését.

Ebben az évben a 2010-ben, 2012-ben és 2014-ben végzett (abszolutóriumot szerzett) hallgatóinkat, továbbá a jelenlegi hallgatóinkat keressük meg online DPR kérdőívvel. Az eredmények szerves részeit képezik az országos DPR kutatásnak.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti a kérdőívet, melyet végzettek esetében e-mailben, jelenlegi hallgatóink esetében a Neptun rendszer levelező programjának segítségével megküldünk!

A kérdőívet kitöltők között nyereményjáték keretén belül kisorsolunk 10 db NKE ajándékcsomagot.

Tájékoztatjuk arról, hogy a kapcsolatfelvétel alapjául szolgáló személyes adatai Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói adatbázisából (ETR) származnak. Az adatfelhasználás célja tudományos kutatás. A válaszadás önkéntes. A kérdőív névtelen, így nem alkalmas a válaszadók beazonosítására, csak az összesített adatokra vagyunk kíváncsiak.

Amennyiben a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, keresse munkatársunkat a varga.andras@uni-nke.hu  címen!

A kérdőívek országos blokkjai az alábbi linkre kattintva érhetők el:
http://www.felvi.hu/felsooktatasimuhely/dpr/online_kerdoivek

NKE Oktatási Iroda

 

Nyereményjáték - Diplomás Pályakövető Rendszer

Kedves Hallgatónk / Végzett Hallgatónk!

Amennyiben kitölti a Diplomás Pályakövető Rendszer kérdőívét, részt vesz nyereményjátékunkon. Az anonimitás megőrzése érdekében a kitöltött kérdőívek visszaküldői között gépi sorsolás dönti el, kik a nyertesek. Az anonimitás megőrzése érdekében a kérdéseket követően egy JELIGÉT és egy JELSZÓT kérünk megadni (ezeket javasoljuk feljegyezni), melyek részt vesznek a sorsoláson.

A nyereménysorsoláson 10 db, 5000 forint értékű ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amelyek tartalmaznak egy Egyetemi logóval ellátott 4 gigás pendrive-ot, bögrét és egy mappát.

Az ajándékcsomag: