NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Országos Könyvtári Napok az EKKL-ben


,,Volt egyszer egy Ludovika" kiállítás

EKKL Egyetemi Központi Könyvtár programja

EKKL Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Kari Könyvtár programja

EKKL Víztudományi Kar Programja 


Immáron 12. éve rendezi meg az Informatikai és Könyvtári Szövetség az Országos Könyvtári Napok programsorozatot. Sokféle hagyományt követve, de tartalmában az újdonságokra nyitottan kerül sor évről évre a könyvtári szakma legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató programsorozatára. 

Ebben az évben az Országos Könyvtári Napok három jelentős eseményhez kapcsolódik. 2018 Magyarországon a Családok Éve, az Európai Bizottság javaslatára 2018. a Kulturális Örökség Európai Éve, illetve éppen negyedszázada, hogy megszületett a Nemzeti Kulturális Alap, amely azóta is támogatja a hazai kultúra minden területét.

Az Egyetemi Központi Könyvtár és Levéltár is csatlakozik az eseményhez. Rendhagyó programokkal, rendkívüli könyvtárlátogatással, értékes nyereménykönyvekkel várunk mindenkit. 2018. október 4-én, csütörtökön 11 órától az Egyetemi Központi Könyvtárban, 15:30-tól a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Kari Könyvtárában, 17 órától Baján, a Víztudományi Kar Könyvtárában rendhagyó könyvtártúrára várjuk kedves Olvasóinkat, illetve azokat a látogatóinkat, akik kíváncsiak az egyetemi könyvtár nem látogatható részeire is. A részvétel ingyenes, a résztvevők között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Kari Könyvtárában október 1-től „Volt egyszer egy Ludovika” című kiállításunkat tekinthetik meg az érdeklődők.

Az Országos Könyvtári Napok programsorozatról az esemény honlapján, a http://osszefogas.kjmk.hu oldalon találhatnak részletes információkat. Szeretettel várjuk Önöket az Egyetemi Központi Könyvtár és Levéltár telephelyein megrendezésre kerülő Könyvtártúrán, de természetesen nyitvatartási időben a már megszokott szolgáltatásainkat is igénybe vehetik.

 

 

Szöveg: Margit-Horváth Noémi, EKKL Egyetemi Központi Könyvtár