NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Öregdiák Találkozó az NKE RTK-n

Öregdiák Találkozó az NKE RTK-n

Az NKE Rendészettudományi Kara 2014. október 3-án fogadta a jogelőd intézményében 2001-2004 között tanulmányokat folytatott nappali tagozatos hallgatókat kibocsájtásuk tizedik évfordulója alkalmából.

A volt hallgatóknak lehetőségük nyílt, hogy regisztráljanak az NKE Alumni szervezetébe, ezáltal rendszeresen értesülhessenek az öregdiák szervezet programjairól, az egyetemi élet főbb híreiről. A végzett hallgatók harmada - mintegy hetven fő - részvételével zajlott öregdiák találkozót dr. Kovács Gábor r. ddtbk., az NKE oktatási rektorhelyettese nyitotta meg. Előadása alapján a résztvevők megismerhették az egykori szellemi műhelyük körül történt stratégiai jelentőségű változásokat, átfogó képet kaphattak az integráció jelentőségéről, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen jövőképéről. A résztvevőknek módjában állt körbejárni az RTK területét, szemináriumi beszélgetés keretében feleleveníteni az ott töltött időszakot és intézkedéstaktikai bemutatón részt venni.

A jubileumi találkozó ugyan a végzett hallgatók kezdeményezésére indult és szervezésükben jött létre, azonban a résztvevők egyhangú meglátása szerint emelné a jövőbeni hasonló rendezvények színvonalát, ha az NKE Alumni gondozásába venné az intézmény öregdiákjainak ügyét.

dr. Amberg Erzsébet