NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Rektori Kitüntető Oklevél fokozattal

Dudik Jánosné Az elismeréssel az elmúlt harminc évben végzett kimagasló és töretlenül lelkes, az olasz és a magyar mint idegennyelv oktatása iránti nagyrabecsülésünket fejezzük ki. Kiemelkedő szakmai tapasztalatával és szaktudásával nagymértékben támogatta az Egyetem arculatának kialakítását. Gyémánt fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Nagyné Szalóki Krisztina

Az adományozott oklevéllel az Egyetem és annak jogelőd intézményében végzett elhivatott munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Több mint huszonöt éve lelkiismeretesen, rendkívüli szorgalommal dolgozik, elkötelezett munkájával jelentősen hozzájárul a szakmai feladatok ellátásának sikerességéhez.

Gyémánt fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Tóthné Kocsis Hajnalka

Az adományozott elismeréssel az Egyetemen végzett több évtizedes elkötelezett egyetemi munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Felkészültségével és precíz munkájával hatékonyan támogatja az oktatási rektorhelyettesi szervezet egészét, a folyamatosan felmerülő kihívásoknak való megfelelést. Platina fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Dr. Tamás Enikő Anna Az oklevéllel a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán és annak jogelőd intézményénél végzett kiemelkedő, elkötelezett, szakmai vezetői és oktatást támogató munkássága iránti nagyrabecsülésünket fejezzük ki. Platina fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Nagy Andrea

Az oklevéllel kiemelkedő szakmai munkája és lojalitása iránti elismerésünket fejezzük ki. Az Egyetem Víztudományi Karának alapítása óta elévülhetetlen érdemeket szerzett a vízügyi képzések integrációs folyamatának támogatásában, a víztudományi karos identitás kialakításában és erősítésében, ezáltal a bajai képzés jó hírnevének öregbítésében.

Arany fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Takács Ilona

Az adományozott elismeréssel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végzett, lelkiismeretes szakmai munkája iránti nagyrabecsülésünket fejezzük ki. Kiemelkedő szaktudásával számos projekt előkészítését és megvalósítását támogatja, elkötelezettsége, munkavégzésének minősége példaértékű. Arany fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Papp László

Az adományozott oklevéllel az Egyetem és annak jogelőd intézményénél végzett több, mint egy évtizedes kiemelkedő munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Felkészültségével és precíz munkájával hatékonyan támogatja az Egyetem gazdasági kiszolgáló tevékenységét.

Arany fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Pap Margit Erzsébet

Az oklevéllel lelkiismeretes, precíz szakmai munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Kedves, segítőkész és proaktív személyisége, az Egyetem iránt tanúsított lojalitása, valamint kiemelkedő munkája méltóvá teszi a Rektori Kitüntető Oklevél elnyerésére.

Arany fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Angyal Szabolcs Az adományozott oklevéllel a közszolgálati továbbképzés minőségirányításában, különös tekintettel a mérési, értékelési folyamatok területén tanúsított példaértékű munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Ezüst fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Kiss Zsuzsanna Az oklevéllel az Egyetem működése szabályszerűségének és hatékonyságának fenntartásáért és fejlesztéséért végzett sokéves magasszínvonalú és lelkiismeretes szakmai munkája, valamint példamutató hozzáállása iránti elismerésünket fejezzük ki. Ezüst fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Dr. Fülöp Sándor Az adományozott oklevéllel kimagasló oktatói és kutatói munkája, példamutató magatartása, valamint többéves tudásmegosztási tevékenysége iránti elismerésünket fejezzük ki. Munkásságával jelentős mértékben hozzájárul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hazai és nemzetközi hírnevének erősítéséhez. Ezüst fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Dr. Fási Csaba Az oklevéllel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen példamutató elhivatottsággal és szakmai alázattal végzett, többéves szakmai és vezetői munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Ezüst fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Gergely Zsuzsánna

Az oklevéllel sokéves magas színvonalú munkáját ismerjük el, amelynek köszönhetően az Egyetem angol nyelvű kiadványai elismertté válhattak a tudományos életben. Soha nem szűnő lendülettel és kiemelkedő szakmai tudásával segíti a kollégákat és szerzőket, akik méltán tisztelik és szeretik.

Bronz fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Dr. Mérész-Szopkó Anett

Az oklevéllel az Egyetemen végzett példamutatóan elhivatott munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Kiemelkedő szorgalmával, precizitásával és vezetői elkötelezettségével elévülhetetlen érdemeket szerzett a kutatóközpont adminisztrációjának professzionális kiépítésében és sikeres működtetésében.

Bronz fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Dikácz Csaba alezredes

Az adományozott oklevéllel a „Honvédelmi alapismeretek” tantárgy civil egyetemeken történő bevezetése érdekében végzett kiemelkedő munkássága iránti elismerésünket fejezzük ki. Tevékenységével jelentősen hozzájárul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem elismertségéhez, hírnevének öregbítéséhez.

Bronz fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Kiss Ferenc

Az adományozott oklevéllel az informatikai rendszerek és szolgáltatások fejlesztésében végzett kiemelkedő munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Bronz fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Szőcs-Varga Lívia

Az adományozott oklevéllel elkötelezett és magas fokú precizitással végzett egyetemi munkája iránti elismerésünket fejezzük ki. Felkészültségével, példamutató szorgalmával hozzájárul a szakmai feladatok ellátásának sikerességéhez. Bronz fokozat rektori döntés alapján 2024. III. 21.