Regisztráció az NKE Alumni Közösségébe

Online regisztráció

Regisztráció

Papír alapú regisztráció

Regisztrációs formanyomtatvány aktív alumni tagsághoz 

Regisztrációs és adatkezelési feltételek

Alumni szabályzat

A papír alapú regisztráció menete:

Első lépés a Regisztrációs és Adatkezelési feltételek valamint az Alumni szabályzat megismerése után a formanyomtatvány kitöltése és aláírása. (A papír alapú regisztráció során külön hozzájárulását adhatja, adatai továbbításához az Alumni Közösség tagjai számára. Ezekre az adatokra a volt csoporttársak közötti kapcsolattartás céljából vagy osztálytalálkozók megszervezése során lehet szükség.)

A kitöltött, aláírt kérelemet az NKE Oktatási Iroda részére kell eljuttatni. Ez történhet személyesen, postai úton vagy szkennelve e-mailben.


NKE Alumni Közösség
Postacíme: 1441 Budapest, Pf. 60. 
Címe: 1083 Budapest, Ludovika tér 2. I. emelet 116. iroda
E-mail címe: alumni@uni-nke.hu

 

Tájékoztató 2019. január 1. előtt regisztrált Alumni tagjaink részére

 

A korábbi regisztráció során megadott személyes adatok javítását, kiegészítését, az adattovábbításhoz történő hozzájárulást, a hírlevélszolgáltatás, valamint az Alumni tagsági kártya igénylését az innen letölthető formanyomtatvány kitöltésével és elektronikus úton az alumni@uni-nke.hu címre vagy postai úton a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Oktatási és Tanulmányi Iroda 1441 Budapest. Pf. 60. címre történő megküldésével teheti meg.

Az innen letölthető dokumentumban a GDPR 13. §-a alapján részletes tájékoztatást adunk személyes adatainak az NKE Alumni Közössége keretében történő kezeléséről.
Nyilatkozatai megtétele előtt kérjük, tanulmányozza a tájékoztatót.

Az NKE Alumni Közösségről az Egyetem honlapján olvashat bővebben: https://www.uni-nke.hu/oktatas/alumni-kozosseg/alumni

 

Adategyeztető és hozzájáruló nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató