NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Rektori Dicséret

Lippai Zsolt Sándor r. alezredes Az adományozott oklevéllel a Magyar Rendészet Folyóirat szerkesztőjeként a rendvédelmi szakma színvonalának emelése érdekében tett erőfeszítései és a kiadványnál végzett kimagasló és színvonalas munkája iránti elismerésünket fejezzük ki rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Logó Beáta Lívia Az oklevéllel példamutató munkássága iránti elismerésünket fejezzük ki. Tapasztalatával, hozzáállásával jelentősen támogatja Egyetemünk pályázati és oktatási tevékenységeit. A Víztudományi Kar két tanszékének teljes adminisztratív munkáját immár ötödik éve kifogástalanul végzi. rektori döntés alapján 2024. III. 21.
Döbröntei Patrícia Az adományozott oklevéllel szakmai tevékenysége iránti elismerésünket fejezzük ki. Példamutató magatartásával és szakmai alázattal végzett munkájával nagymértékben hozzájárul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Campus Igazgatóságának, ezáltal az Egyetem hatékony feladatellátásához. rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Stetina Mónika

Az elismeréssel kiemelkedő munkássága és példaértékű szorgalma iránti nagyrabecsülésünket fejezük ki. Munkájával jelentős mértékben hozzájárul az Egyetem Rektori Hivatala zavartalan működésének biztosításához. Precíz munkáján felül kedves, segítőkész és megbízható személyisége méltóvá teszi a Rektori Dicséret elnyerésére.

rektori döntés alapján 2024. III. 21.

Dr. Kalina-Czene Katalin

Az adományozott elismeréssel az Egyetemen végzett odaadó és eredményes egyetemi munkája iránti nagyrabecsülésünket fejezzük ki. Felkészültségével és precíz munkájával hatékonyan támogatja az oktatási rektorhelyettesi szervezet egészét, a folyamatosan felmerülő kihívásoknak való megfelelést.

rektori döntés alapján 2024. III. 21.