NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Pályázás és elbírálás menete

Pályázás


Pályázás ideje

Munkatársi mobilitási programokra évente kétszer kerül sor pályázati kiírásra. A fő pályázati ciklusra minden tanév márciusában kerül sor, ekkor a következő tanév mindkét félévére lehet pályázni. A második, kiegészítő pályázási szakaszban ősszel, az új tanév kezdetekor kerül sor. Ebben a pályázati szakaszban a II. félévben teljesítendő mobilitási programra van lehetőség pályázatot beadni.

A második szakaszban az intézmény az első pályázati szakasz után fennmaradó támogatási keretére ír ki pályázatot, így ekkor várhatóan kevesebb hallgató nyerhet támogatást. Ezért ösztönzünk mindenkit, hogy a márciusi felhívás során adja be pályázatát.

 

Pályázás módja

A pályázás kizárólag elektronikus formában történik, az online jelentkezési lap kitöltésével. A pályázathoz csatolandó dokumentumok feltöltése is elektronikusan történik.

Ugyanazon űrlapon lehet beadni pályázatot Európán belüli és Erópán kívüli mobilitásra is.

 

A pályázati portál a következő linken keresztül érhető el:
https://app.uni-nke.hu/erasmus/

 

A beérkezett pályázatokat a kari bíráló bizottság értékeli, majd a kari koordinátor értesíti a pályázókat az eredményről.

A pályázás során csatolandó egy fényképes szakmai önéletrajz, egy felettesi hozzájárulás, valamint egy Nyilatkozat a pályázási feltételek elfogadásáról.

 

Elbírálás menete

A pályázatokat az adott kar Bíráló Bizottsága értékeli, tehát kari szinten születik meg a döntés a nyertes pályázatokról. Miután az Egyetem adott támogatási kerettel és fejkvótával rendelkezik egy-egy tanévre, így ez meghatározza az egy évben kiküldhető munkatársak létszámát.

A pályázatok elbírálása során előnyt élveznek azok a munkatársak, akik még nem vettek részt külföldi mobilitási programban.

Nyilatkozat_munkatársi_mobilitáshoz_preset.docx
Word letöltése
Felettesi_jóváhagyás_preset.docx
Word letöltése