NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

JÓ VOLT ÚJRA EGYÜTT

JÓ VOLT ÚJRA EGYÜTT

27 év után újra találkoztak a KLKF hallgatói

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik jogelődintézménye volt a Kossuth Lajos Katonai Főiskola, melynek az 1987 évben végzett volt hallgatói újra találkoztak egymással.

Annak idején megfogadták, hogy időről időre találkozni fognak, de valami mindig közbe jött. Az eltelt időszakban egy osztálytalálkozót tartottak Szentendrén, míg most a választás Herceg kútra esett, amely Sárospatak mellett található.

A program péntek délutántól vasárnap délig tartott.

Az első napon a közös vacsorát az éjszaka 01:30-ig tartó anekdotázás követte. A szombati napon a résztvevők, megismerték a környék nevezetességeit, a legfontosabb turista látványosságokat.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Alumni szervezete ajándék pólóval kedveskedett a jogelőd intézmény hallgatóinak. Ezt az öreg diákok büszkén viselték.

A résztvevők elhatározták, hogy tagjai lesznek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Alumni közösségének és rendszeresen találkoznak majd egymással, tartják a kapcsolatot Alma-materükkel.

Végezetül, javaslom minden volt hallgatónak, hogy keressék egymást, keressék a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Alumni közösségét, és vegyenek részt az ott szervezett rendezvényeken, hiszen jó újra találkozni a régi osztálytársakkal, barátokkal.

Budapest, 2014.05.29.
A rendezvény szervező