NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Hasznos tanácsok a Karrierportál tudatos használatához

Kedves Karrierportál felhasználó!

 

Kezelje tudatosan pályázói profilját!

 

Engedje meg, hogy megosszunk Önnel pár hasznos tanácsot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Karrierportáljának használatával kapcsolatban, a hatékonyabb működés érdekében:

 

Kérjük, csak akkor aktiválja pályázói profilját, ha ténylegesen állást keres, hiszen ezzel nem csak a portálon regisztrált munkáltatók számára nyújt segítséget, de elkerülheti a felesleges megkereséseket is. Tehát amennyiben Ön éppen nem aktuális álláskereső, könnyen inaktívvá teheti profilját, ameddig nem lesz újra esedékes az álláskeresés. 

 

Tegyen jó benyomást a leendő munkáltatójára, és osszon meg profilján minden olyan szakmai adatot, amelyet az álláskeresés során fontosnak tart kiemelni. Ha nem csak az alapvető adatait adja meg, a munkáltatók sokkal könnyebben felfigyelnek majd az önéletrajzára.

 

Egyre több munkáltató regisztrál a Karrierportálra azért, hogy megtalálja a számára legideálisabb szakembert. Kísérje figyelemmel az aktív munkáltatók listáját, és a Szervezet menüpontban jelölje ki azokat a szervezeteket, amelyeknél szívesen dolgozna, hogy azok lássák az Ön által felötlött önéletrajzot.

 

Személyes oldalán lehetősége van arra, hogy feliratkozzon hírlevélre. Így közvetlenül értesülhet a Karrierportállal kapcsolatos fontos hírekről, információkról.

 

Üdvözlettel:

NKE Oktatási Iroda