NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA
 

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Központi Tanulmányi Iroda álláspályázatot hirdet

A Nemzeti Közszolgálati EgyetemKözponti Tanulmányi Iroda álláspályázatot hirdet tanulmányi referens munkakör betöltésére:

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Központi Tanulmányi Iroda csapatába várjuk Egyetemünkön végzett pályakezdő fiatalok jelentkezését tanulmányi referens munkakör betöltésére.

A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony, négy hónap próbaidővel.

A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő (H-Cs. 08.00-16.30, P. 08.00-14.00)

A munkavégzés helye: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Egyetemi Campus Ludovika Főépület

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Központi Tanulmányi Iroda feladatellátása keretében közreműködés az egyetemi felsőoktatási felvételi eljárás egyetemi szintű koordinációjában; a központi képzésnyilvántartás vezetése, karbantartása, továbbá oktatásszervezési és adatszolgáltatási, ügyviteli feladatok ellátása. A mindezekhez szükséges szakmai felkészítést, esetleges továbbképzéseket a Központi Tanulmányi Iroda biztosítja.

 

Elvárások:

× felelősségtudat,

× önálló, proaktív munkavégzés,

× kiváló kommunikációs, együttműködési és szervezőkészség,

× precizitás,

× terhelhetőség,

× rendszerszemlélet.

 

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a jogviszonyra vonatkozó, hatályos előírások rendelkezései az irányadók.

 

Feltételek:

× büntetlen előélet és cselekvőképesség (a Kjt. 20. § (1) bekezdés a) pontja, valamint az Nftv. 24. § (5) bekezdése értelmében a kinevezés, alkalmazás feltétele a büntetlen előélet igazolása)

× magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező, illetve bevándorolt vagy letelepedett személy

× felsőfokú végzettség.

 

Előnyt jelent:

× idegen nyelvből legalább B2 szintű (korábban középfokú), komplex (korábban C típusú) államilag elismert nyelvvizsga, különösen angol nyelvből,

× felsőoktatásban szerzett szakmai tapasztalat.

 

A jelentkezés keretében a fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajzot a dioszegi.peter@uni-nke.hu email címre kérjük megküldeni, a tárgyban a következőket megadva: „jelentkezés tanulmányi referens munkakör betöltésére”

 

A munkakör betölthetőségének időpontja: leghamarabb 2018. szeptember 1. napjától.