NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Leendő elsőéves hallgatók, kedves gólyák!

Engedjétek meg, hogy ezúton sok szeretettel köszöntsünk Benneteket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat szervezésében immáron negyedik alkalommal megvalósuló NKE Gólyatáborral kapcsolatos tájékoztató oldalon.

Fő célunk itt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, hogy hallgatóink minden szükséges információval rendelkezzenek ahhoz, hogy tanulmányaik gördülékeny és sikeres abszolválásán túl egyetemi éveik olyan boldogan telhessenek, melyekre jó érzéssel gondolhatnak majd vissza. A tanulmányi kötelezettségeknek való megfeleléshez, valamint a hétköznapi ügyintézéshez is segítséget nyújt jelen oldalunk, úgyhogy csak ajánlani tudjuk a böngészést.

Legelőször is fogadjátok őszinte gratulációnk a sikeres felvételi eredményetekhez! Egy küzdelmes, megpróbáltatásokkal teli időszakot zárhattok le most az életetekben, mely egyszerre vég és kezdet is: középiskolai tanulmányaitok végét, egyetemi tanulmányaitok kezdetét jelenti. Azért tanultatok ilyen sokat, mert kitűztetek magatok elé egy célt, melyet most sikerült elérnetek. Büszkék lehettek magatokra, amiért bebizonyítottátok, hogy valóra tudjátok váltani az álmaitokat. Mi nagyon büszkék vagyunk rátok, amiért ideáig eljutottatok, amiért az NKE-t választottátok.

Alig várjuk, hogy ti is az egyetem teljes jogú polgáraivá válhassatok. Ez a tanévnyitó ünnepség keretében fog megvalósulni, amikor is hallgatói eskütöket letéve az egyetem befogad benneteket. Mielőtt azonban erre sor kerülne, életetek legmeghatározóbb négy napjára hívunk benneteket! Tartsatok velünk a IV. NKE Gólyatáborban! A többnapos programsorozat helyszíne az elmúlt évek sikerén felbuzdulva ismételten Tata lesz. Hogy miért is érdemes eljönnötök? A szeptemberi tanévkezdés ezerszer könnyebb lesz, hogy ha a gólyatáborban már megismertétek a szaktársaitokat; azokat az embereket, akikkel együtt fogtok előadásokra és gyakorlati foglalkozásokra járni az egyetem. Amellett, hogy lehetőségetek nyílik életre szóló barátságokat kötni azon egyetemi kar hallgatóival, amelyhez ti is tartoztok, megismerkedhettek az NKE többi hivatásrendjébe tartozó kar civil és hivatásos hallgatóival is. A gólyatáborban szervezőként résztvevő felsőbb éves hallgatóinktól betekintést nyerhettek az egyetemisták mindennapjaiba, hasznos tanácsokkal gazdagodhattok, valamint felejthetetlen élményeket gyűjthettek. Mind egy egyetemre járunk, támogatjuk és segítjük egymást a közös cél elérése érdekében. Az NKE egy nagy család, melynek legújabb tagjai Ti vagytok.

A gólyatábor az életetek legszebb időszakát jelentő egyetemi évek kezdete. Ne szalasszátok el ezt a lehetőséget!

Találkozzunk Tatát és mutassuk meg együtt, hogy szórakoznak az NKE-s hallgatók

Fontos információkért a Gólyatáborral kapcsolatban kattints ide.

NKE EHÖK