NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Osztálytalálkozók

Osztálytalálkozók

Osztálytalálkozót, évfolyamtalálkozót szerveznél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Az Alumni közösség tagjai számára segítséget nyújtunk az évfolyamtársak, csoporttársak felkutatásában, elérésében az Alumni adatbázis segítségével, és a szervezési feladatokban.

Amennyiben a szervezésben segítségünket szeretnéd kérni, jelezd számunkra az alumni@uni-nke.hu e-mail címen!

 

Az Egyetem Alumni Közössége szervezésében csütörtökön korszakokon, rendszereken átívelő tradíciók jegyében rendezték meg a határrendészeti szakmai és tudományos konferenciát a Rendészettudományi Kar dísztermében.

Oktatók és egykori hallgatók találtak újra egymásra, tanítványok ismerhették meg mesterük tanítóját. Az egyetemi és kari vezetőket tanító oktatók mellett az elsőéves határrendész hallgatók is képviseltették magukat a konferencián.

Prof. Dr. Sallai János ny. r. ezredes, mb. tudományos és nemzetközi dékánhelyettes köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy az elmúlt évtizedek határrendészeti tisztképzésében jelentős szerepet vállaló oktatók, szakemberek több generációja tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt.

A Határrendészeti Tanszék jelenlegi tanszékvezetője Dr. habil. Varga János ny. hőr. ezredes napjainkig mutatta be az időközben határrendészeti tisztképzéssé átalakult oktatás struktúráját. A fiatalabb generáció nevében a 10 éve avatott határrendész tisztek tartottak rövid visszaemlékezést. Dr. habil. Kovács Gábor r. dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatási rektorhelyettese pedig az egyetem jelenéről és jövőjéről számolt be az egykori kollegáknak.

Küldd el nekünk az évfolyam,- és csoporttalálkozón készült képeket, amelyre szívesen emlékeztek! Várjuk a fotókat az alumni@uni-nke.hu  e-mail címre!