Osztálytalálkozók

Osztálytalálkozók

Osztálytalálkozót, évfolyamtalálkozót szerveznél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Az Alumni közösség tagjai számára segítséget nyújtunk az évfolyamtársak, csoporttársak felkutatásában, elérésében az Alumni adatbázis segítségével, és a szervezési feladatokban.

Amennyiben a szervezésben segítségünket szeretnéd kérni, jelezd számunkra az alumni@uni-nke.hu e-mail címen!

 

Az Egyetem Alumni Közössége szervezésében csütörtökön korszakokon, rendszereken átívelő tradíciók jegyében rendezték meg a határrendészeti szakmai és tudományos konferenciát a Rendészettudományi Kar dísztermében.

Oktatók és egykori hallgatók találtak újra egymásra, tanítványok ismerhették meg mesterük tanítóját. Az egyetemi és kari vezetőket tanító oktatók mellett az elsőéves határrendész hallgatók is képviseltették magukat a konferencián.

Prof. Dr. Sallai János ny. r. ezredes, mb. tudományos és nemzetközi dékánhelyettes köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy az elmúlt évtizedek határrendészeti tisztképzésében jelentős szerepet vállaló oktatók, szakemberek több generációja tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt.

A Határrendészeti Tanszék jelenlegi tanszékvezetője Dr. habil. Varga János ny. hőr. ezredes napjainkig mutatta be az időközben határrendészeti tisztképzéssé átalakult oktatás struktúráját. A fiatalabb generáció nevében a 10 éve avatott határrendész tisztek tartottak rövid visszaemlékezést. Dr. habil. Kovács Gábor r. dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatási rektorhelyettese pedig az egyetem jelenéről és jövőjéről számolt be az egykori kollegáknak.

Küldd el nekünk az évfolyam,- és csoporttalálkozón készült képeket, amelyre szívesen emlékeztek! Várjuk a fotókat az alumni@uni-nke.hu  e-mail címre!