NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Ismét központi Nyílt Napot tart az NKE

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) november 24-én tartja a központi Nyílt Napját 10.00 óra és 14.00 óra között, amely kiváló tájékozódási lehetőséget ad a pályaválasztás előtt álló diákok számára, hogy megismerhessék a felsőoktatási intézményben működő karok képzési kínálatát.

November utolsó péntekén az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar (ÁNTK), a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (HHK), a Rendészettudományi Kar (RTK), a Víztudományi Kar (VTK), valamint a Katasztrófavédelmi Intézet képzéseivel ismerkedhetnek meg a látogatók. 10 órától a rektori köszöntővel és a kari dékánok bemutatkozásával kezdődik az esemény, amelyen szó lesz többek között a hallgatói életről, tehetséggondozásról, továbbá a rendészeti fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos tudnivalókról is.

A rendezvényre ellátogatók információt kaphatnak az egyetem karain és intézeteiben zajló képzések mellett a hallgatói önkormányzat és a szakkollégiumok munkájáról, az Erasmus mobilitási programokról, a felvételi követelményekről, valamint a sportolási lehetőségekről is.

A nyílt nap résztvevői bejárhatják a Ludovika Campust, megismerkedhetnek az Oktatási Központtal, a történelmi emlékhelynek nyilvánított Ludovika Főépülettel, a Ludovika Arénával, és megtekinthetik a Ludovika Huszár Lovardát, továbbá a campuson található kollégiumokat is.

A nap részletes programja ITT olvasható, a kari programokat pedig ITT nézhetik meg. 

 

Az NKE még két nyílt napot tart idén: a központi nyílt nap mellett november 29-én a Víztudományi Kar, december 1-jén pedig a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar várja az érdeklődőket.


Címkék: Nyílt Nap