NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Pályázati felhívás doktori képzésre

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora ebben az évben is pályázatot hirdet doktori képzésre. Az intézmény a hadtudományok, a katonai műszaki tudományok, a közigazgatás-tudományok, valamint a rendészettudományok tudományágakban rendelkezik önálló, akkreditált doktori iskolával.

A Hadtudományi Doktori Iskola, a Katonai Műszaki Doktori Iskola, a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskola és a Rendészettudományi Doktori Iskola olyan kutatási területeket ajánl a leendő doktoranduszoknak, mint például a nemzetbiztonság, a katonai logisztika és védelemgazdaság, gazdaságtudományok és általános rendészetelmélet.  A 4 éves doktori képzés első két évében a kötelezően teljesítendő tantárgyakat hirdetik meg, majd a képzési és kutatási szakasz végén a doktorandusz előrehaladását komplex vizsga formájában értékelik. A második két év a doktori kutatás folytatásáról és a doktori értekezés megírásáról szól, amelyet követően egy éven belül be kell nyújtani a hallgatónak a disszertációt. A doktori képzésbe bekapcsolódhat az is, aki a fokozatszerzésre egyénileg készült fel, feltéve, hogy teljesítette a felvétel és a doktori képzés követelményeit.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részletek ITT érhetőek el.

Kedves Jelentkezők!

A járványügyi helyzetből fakadó kormányzati korlátozások és rektori intézkedések miatt kérjük, hogy pályázatukat elektronikus úton, scannelve a barta.bettina@uni-nke.hu email címre küldjék meg. A jelentkezési anyag ellenőrzésének eredményéről emailben értesítjük, a visszajelzést követően pedig postai úton kérjük eljuttatni a pályázatot a Tudományos Ügyek Irodába (1441 Bp. Pf. 60. )

További tájékoztatás kérhető a barta.bettina@uni-nke.hu email címen.