Már lehet pályázni az Új Nemzeti Kiválóság Programra

A Nemzeti Közszolgálat Egyetem hallgatói és oktatói már hatodik éve vehetnek részt az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott kiválósági ösztöndíjpályázaton. Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) aktuális felhívásaira hat kategóriában lehet jelentkezni.

Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást, majd pályán tartást, valamint a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók kutatómunkáját. A program idei ösztöndíjpályázatai a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot ösztönzik olyan – az alapképzésben, a mesterképzésben vagy a doktori képzésben részt vevő – hallgatók, doktorvárományosok, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A program a kutatói és alkotói kiválóságot, a tudományos kutatásokat és az innovációt minden tudomány- és művészeti területen szeretné elősegíteni. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az idei évben az ÚNKP keretében hat kategóriában biztosít lehetőséget a pályázásra.

Az aktuális kiírások, valamint az általános tudnivalók IDE kattintva olvashatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseket pályázati kategóriánkként az alábbi honlapon lévő elérhetőségeken várja az intézmény.

 

Címkék: Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíj pályázat