NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

A jövő oktatása a digitális korban – EdTech Summit Hungary 2024

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Élményalapú Digitális Oktatási Kutatóműhelye és az EduTech Hungary Zrt. közösen rendezi meg az EdTech Summit Hungary 2024 – Magyar Oktatástechnológia Konferenciát és Kiállítást augusztus 31-én, az NKE-n.

Az esemény az oktatástechnológia legújabb trendjeit és innovációit helyezi a középpontba és platformot biztosít a hazai és nemzetközi szakemberek, pedagógusok, kutatók és döntéshozók számára a tapasztalatcserére és közös gondolkodásra.

Az rendezvény célja, hogy kapcsolatot teremtsen a magyarországi és nemzetközi digitális oktatási szereplők között, és elősegítse a digitális oktatástechnológia elterjedését a tanulás és tanítás hatékonyságának növelése érdekében – hangsúlyozta Rétfalvi Flóra, az EduTech Hungary Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: a konferencián nemzetközi és hazai előadók is részt vesznek, és egész napos kiállítás várja a látogatókat, ahol oktatástechnológiai cégek mutatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat. „Bízunk benne, hogy a résztvevők inspirációt merítenek az előadásokból és a kiállításból” – mondta a vezérigazgató.

A téma iránt érdeklődők áttekintést kaphatnak a közelmúlt oktatástechnológiai változásairól, aktualitásairól, a hazai oktatás helyzetéről és jövőjéről. Továbbá tájékozódhatnak az oktatástechnológia által nyújtott innovatív pedagógiai és technológiai megoldásokról, az intézmény- és humánerőforrás-fejlesztés lehetőségeiről, a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatokról. 

A konferencia kísérő programeleme az oktatástechnológiával foglalkozó innovatív cégek részvétele és bemutatója, ahol a szakemberek megismerhetik az eszközök iskolai, osztálytermi alkalmazását, lehetőséget kínálva a hazai oktatástechnológiai piac szereplői és az oktatási és képzési rendszer szereplői közötti együttműködések, párbeszéd elindítására.

Az esemény fókuszában a nemzetközi kitekintés, a gamifikáció, AR/VR, Robotika, az MI forradalmi lehetőségei az oktatásban, valamint a digitális oktatás során felmerülő jogi és etikai kérdések állnak. Az EdTech Summit Hungary 2024-re látogatókat inspiráló előadásokkal, interaktív kerekasztal-beszélgetésekkel, gyakorlati workshopokkal várják a szervezők, ahol több mint tizenöt kiállító mutatja be legújabb fejlesztéseit.

Regisztráljon most, és legyen részese az oktatástechnológia jövőjének!

További információk és regisztráció ITT.