NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Fucsovics Márton a Ludovika SE-ben folytatja pályafutását

Hosszú távú együttműködés alapjait fektette le Fucsovics Márton és a Ludovika Sportegyesület (SE) vezetése, amely szerint a teniszező sportpályafutása további szakaszát a Ludovika SE színeiben folytatja.

Az együttműködés hatalmas mérföldkő az egyesület életében. A közös munka megkezdése jelentős előrelépés, hogy a jövőben kimagasló tenisz közösség alakulhasson ki a Ludovika Campuson.

Fucsovics Márton kétszeres junior Grand Slam-bajnok és junior világelső (2010) teniszező. Nyolcszor nyert magyar bajnokságot, csapatban aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon, 2010 novemberében pedig Junior Prima díjban részesült. Karriercsúcsa a 31. helyezés a felnőtt férfi világranglistán.

 A 2024. évi nyári olimpiai játékokra indulási jogot szerzett a teniszező, így az egyesület elsődleges célja, hogy biztosítsa számára azokat a feltételeket és körülményeket, amelyek garantálják a megfelelő és nyugodt felkészülést. Nagy szerepe lesz ebben Kellner Ádámnak is, aki a Ludovika SE vezetőedzőjeként segíti elérni Fucsovics Márton célkitűzéseit.

 

Szöveg: Vajai Máté

Fotó: Szilágyi Dénes