NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Jelentkezz te is a Hackathon 2023-ra!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Innovációs és Technológiai Irodája innovációs ötletversenyt rendez az NKE hallgatóinak. A résztvevő csapatok hét kiemelt témában jelentkezhetnek az NKE Hackathon 2023-ra, amely két fordulóból áll. Az első fordulóban egy probléma kifejtése, valamint a problémára adott megoldás bemutatása a cél. Ebben a szakaszban a csapatoknak egy egyoldalas rövid összefoglalót kell készíteniük. A jelentkezők közül a hat legjobb csapat jut a döntőbe. A második fordulóban a versenyzőknek mentoraik segítségével prezentációt kell készíteniük, amelyet a döntőn adnak elő.

Minden döntőbe jutó versenyző MVM Smart Future Lab Zrt. reprezentációs csomagban részesül. A versenyen továbbá értékes díjakat nyer az első három helyezett csapat:

ELSŐ HELYEZETT

Okosóra minden csapattag számára, illetve részvételi lehetőség az MVM Edison start-up program ötlet fázisú szakaszban.

MÁSODIK HELYEZETT

A csapat minden tagja soundbar jutalomban részesül, valamint a csapat mentorálási lehetőséget kap az MVM Smart Future Lab Zrt. részéről.

HARMADIK HELYEZETT

A harmadik helyezett csapat ötletét a Start It @K&H szakmai csoportja karolja fel.

 

Jelentkezési határidő: 2023. március 31.

A döntő 2023. április 12-én (szerdán) az Orczy Úti Kollégium A-D multimédiás termében lesz, amely nyilvános, kollégiumi pontszerző esemény.

Bővebb információ IDE kattintva olvasható.


Címkék: Hackathon