NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Továbbképzési lehetőség az NKE-n

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Közigazgatási Továbbképzési Intézete (KTI) három féléves, levelező rendszerű Közszolgálati humán szervező szakirányú továbbképzési szak indítását tervezi 2023 februárjában.

A KTI küldetése a közszolgálati szervezetek humánerőforrás-gazdálkodási tevékenységének fejlesztése olyan szakemberek képzésével, akik mind elméletben, mind gyakorlatban felkészültek a szervezeti HR folyamatok és funkciók magas színvonalú tervezésére, kialakítására és működtetésére.

A Közszolgálati humán szervező képzés célja, hogy a közszolgálati humánpolitikai területen tevékenykedő szakemberek szakmailag megalapozott módon, ugyanakkor egyben humánus és empatikus módon legyenek képesek ellátni az emberi erőforrás-gazdálkodással kapcsolatos feladatokat. Mindezt úgy, hogy birtokában vannak a legújabb irányelvekhez igazodó közszolgálati HR ismereteknek.

A továbbképzési szakon az alapképzésben vagy mesterképzésben szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

 Jelentkezési határidő: 2023. január 18. éjfél.

A jelentkezés – a regisztrációt követen – IDE kattintva nyújtható be.

További, részletes információk, és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók ITT olvashatók. Tekintsék meg a képzéshez kapcsolódó kisfilmünket is.