NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Educatio 2022 - Vár az NKE standja

Teljes képzési palettáját bemutatja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem az idei Educatio oktatási szakkiállításon. A magyar felsőoktatás egyetlen katonai és rendészeti, valamint államtudományi, közigazgatási, és víztudományi képzést nyújtó felsőoktatási intézménye január 13-15. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában, illetve online várja a felvételi előtt állókat és szüleiket. A koronavírus-járványra való tekintettel a szakkiállítás hibrid formában kerül megrendezésre.

A 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás egy olyan többnapos seregszemle, amelynek feladata összekapcsolni a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. Idén húszezer négyzetméteren közel 200 kiállítóval találkozhatnak az érdeklődők.

Az eseményen az NKE mind a négy kara képviselteti magát. A katonai szolgálat iránt érdeklődőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi, a hazai és nemzetközi közigazgatási karrierre vágyókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar várja. A Víztudományi Kar a jövő vízügyi mérnök szakembereit biztosítja a magyar állam számára, képzései szintén megismerhetők a kiállításon.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában tartandó rendezvény minden látogató számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek ide kattintva érhetők el. 


Címkék: Educatio 2022