Irány az Educatio kiállítás!

 

Teljes képzési palettáját bemutatja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem az idei Educatio oktatási szakkiállításon. A magyar felsőoktatás egyetlen katonai és rendészeti, valamint államtudományi, közigazgatási, és víztudományi képzést nyújtó intézménye január 9-11. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnok DF03 programhelyszínén várja a felvételi előtt állókat és szüleiket.

A 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás egy olyan többnapos seregszemle, amelynek feladata összekapcsolni a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. Idén húszezer négyzetméteren közel 140 kiállító, köztük mintegy 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is. Az eseményen az NKE mind a négy kara képviselteti magát. A katonai szolgálat iránt érdeklődőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi, a hazai és nemzetközi közigazgatási karrierre vágyókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar várja. A Víztudományi Kar a jövő vízügyi mérnök szakembereit biztosítja a magyar állam számára, képzései szintén megismerhetők a kiállításon.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A. csarnokában tartandó rendezvény minden látogató számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek IDE kattintva érhetők el. 

Az NKE felvételi oldala ITT.

 

Szöveg: Tasi Tibor

Fotó: Szilágyi Dénes


Címkék: Educatio