Ösztöndíjjal a világ körül- fotókiállítás a Ludovika Campuson

Fiatalok fotóiból nyílt kiállítás a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Főépületében. Emlékezetes pillanatokat, különleges helyeket és varázslatos színeket örökítettek meg azok az egyetemisták, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön tanulhattak a Campus Mundi program támogatásával. A tárlat egyetemről egyetemre vándorol, az őszi szemeszter első állomása a Ludovika Campus, ahol a képek a Főépület zsibongójában péntekig tekinthetők meg.

A karrierjüket tudatosan tervező vagy épp nagyon is kalandvágyó fiatalok a Campus Mundi program támogatásával külföldi részképzésen, szakmai gyakorlaton vagy rövid tanulmányúton vehetnek részt. Az úticél lehet egy könnyen elérhető közép-kelet-európai város, de akár a világ egyik legtávolabbi, egzotikus helye is. Egy ilyen külföldi ösztöndíjnak számos hozadéka van: a többi között életre szóló élmények, új barátságok, izgalmas kalandok, felfedezésre váró tájak. A szakmai ismeretek és a nyelvtanulás mellett ez is várja a fiatalokat.

Ezt bizonyítják a korábbi ösztöndíjasok élményei is, akiknek fotóiból nyílt kiállítás a Ludovika Főépület II. emeleti zsibongójában. AZ ÉLET CAMPUS MUNDISKÉNT felhívásra érkezett képek Csehországtól az USA-ig, és Lengyelországtól Új-Zélandig számos országban készültek.

További információ a Campus Mundi programról: www.campusmundi.hu

Facebook: www.facebook.com/campusmundi