Tudomány Kapujában 2016 tavasz

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzata, a Biztonságpolitikai Szakkollégiumával, a Doktoranduszok Országos Szövetségének Hadtudományi Osztályaival és a Magyar Hadtudományi Társaság Kápolnai Pauer István Ifjúsági Klubjával együttműködésben

A Tudomány Kapujában 2016

 

A NATO szerepe a globális térben

 

elnevezéssel

Poszterversenyt hirdet

 

A verseny alapvető célja, hogy lehetőséget teremtsen a NATO iránt érdeklődő fiatalok számára kutatásaik és eredményeik széles körben történő ismertetésére. Mindemellett mindazon egyetemi polgár számára teret kívánunk adni egy olyan ISBN számmal ellátott kiadványban történő publikálási lehetőségre, amelyben a NATO-t érintő tudományos munkájukat ilyen különleges formában tudják prezentálni az érdeklődők felé. A szakmai zsűri által a legmagasabb pontszámmal értékelt poszterek kiállításra kerülnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán.

A kiállítás helyszíne:
Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Campus
Budapest, Ludovika tér 2. Ludovika Kiállítótér

A kiállítás megnyitója:
2016. június 14.

Jelentkezés határideje:
2016. május 22. 23:59

A poszterek beküldésének határideje:
2016. június 5. 23:59

Az eredmények közzététele:
2016 június 10.

A jelentkezést, illetve a posztereket e-mailben
dok@uni-nke.hu címre lehet küldeni.

A határidő után érkezett jelentkezéseket nem áll módunkban figyelembe venni. A jelentkezés során kérjük csatolni a mellékelt regisztrációs lapot. Amennyiben a pályázó szerepelni kíván (függetlenül, hogy a poszter kiállításra kerül-e a konferencián) az elektronikus kiadványban, úgy a jelentkezéshez kitöltve csatolni szükséges továbbá a mellékelt „Nyilatkozat szerzői jogi védelem alá tartozó mű elektronikus felhasználásának engedélyezése” nyomtatványt.

A Tudomány Kapujában 2016 poszterkonferencia felhívás
PDF letöltése
A Tudomány Kapujában 2016 poszter sablon
PowerPoint letöltése
A Tudomány Kapujában 2016 regisztrációs lap
Word letöltése