DÖK ösztöndíj pályázatok

Doktorandusz Közéleti Ösztöndíj 2020 IV. negyedév

Tisztelt Doktoranduszok!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzata pályázatot hirdet doktorandusz közéleti ösztöndíjra 2020 harmadik negyedévére vonatkozóan. A pályázatokat a megadott sablon szerint 2020. december 10. 12-00-ig szükséges megküldeni a dok@uni-nke.hu címre. A levél tárgya: közéleti ösztöndíj_név. A pályázati anyagot a járványügyi helyzetre való tekintettel elegendő csak online formában elküldeni.

A pályázók körébe valamennyi, az Egyetem doktori iskoláiban aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusz tartozik, akik az egyetemi doktorandusz közösség tudományszervező, érdekképviseleti, közösségépítési tevékenységeiben részt vállaltak a 2020. október 1- és december 10. között.

Sikeres pályázást kívánunk!

Pató Viktória Lilla

elnök

NKE DÖK

Doktorandusz Közéleti Ösztöndíj 2020 III. negyedév

Tisztelt Doktoranduszok!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzata pályázatot hirdet doktorandusz közéleti ösztöndíjra 2020 harmadik negyedévére vonatkozóan. A pályázatokat a megadott sablon szerint 2020. november 6. 12-00-ig szükséges megküldeni a dok@uni-nke.hu címre. A levél tárgya: közéleti ösztöndíj_név. A pályázati anyagot a járványügyi helyzetre való tekintettel elegendő csak online formában elküldeni.

A pályázók körébe valamennyi, az Egyetem doktori iskoláiban aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusz tartozik, akik az egyetemi doktorandusz közösség tudományszervező, érdekképviseleti, közösségépítési tevékenységeiben részt vállaltak a 2020. július 1- és szeptember 30. között.

Sikeres pályázást kívánunk!

Pató Viktória Lilla

elnök

NKE DÖK

 

Doktorandusz Közéleti Ösztöndíj 2020 I. negyedév

Tisztelt Doktoranduszok!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzata pályázatot hirdet doktorandusz közéleti ösztöndíjra 2020 első negyedévére vonatkozóan. A pályázatokat a megadott sablon szerint 2020. április 8-ig szükséges megküldeni a dok@uni-nke.hu címre. A levél tárgya: közéleti ösztöndíj_név. A pályázati anyagot a veszélyhelyzetre való tekintettel elegendő csak online formában elküldeni.

A pályázók körébe valamennyi, az Egyetem doktori iskoláiban aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusz tartozik, akik az egyetemi doktorandusz közösség tudományszervező, érdekképviseleti, közösségépítési tevékenységeiben részt vállaltak a 2020 január 1 és március 31 között.

Sikeres pályázást kívánunk!

Pató Viktória Lilla

elnök

NKE DÖK