Nemzetközi Kapcsolatok Iroda Hírlevél

Kedves Egyetemi Polgárok!

A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda szerkesztésében most útjára indított Nemzetközi Hírlevél célja, hogy havi rendszerességgel, új információkkal szolgáljon a nemzetközi pályázati lehetőségek, ösztöndíjak, együttműködések, jó gyakorlatok és az egyetemünket érintő nemzetközi programok tekintetében. Elsősorban az NKE hallgatóinak, oktatóinak, de valamennyi munkavállalójának is szeretnénk folyamatos tájékoztatást nyújtani az itt megjelenő információkkal.

A hallgatóknak segíteni szeretnénk valamennyi külföldi ösztöndíj lehetőség részletes megismerésében, hogy végzős diákként magasabb fizetéssel, a munkaerőpiacon fokozott esélyekkel és világot látott, nyelveket beszélő szakemberként tudják megkezdeni karrierjüket a haza szolgálatában.

Bízunk benne, hogy hasznos információkkal tudjuk segíteni az NKE szakmai és tudományos műhelyeiben folyó munka szélesebb körű megismerését, nemzetközi láthatóságát, ezért kiemelten foglalkozunk a nemzetközi publikációs- és konferencia lehetőségek felkutatásával és bemutatásával. Rendszeresen beszámolunk az NKE kiterjedt globális intézményi partnereinek híreiről, képzéseiről, mobilitási programjairól.

A Ludovika Nagyköveti fórum során megszólított országok beszámolóit, delegációk látogatását és a megkötött nemzetközi együttműködések sikereit is fontosnak tartjuk megosztani ezen a fórumon.

Értékes visszajelzéseiket a Hírlevélben megjelent információkkal kapcsolatban örömmel fogadjuk az NKI elérhetőségein. Híreinket az NKE hivatalos honlapján és a facebook oldalon és is rendszeresen közzétesszük.

Hasznos olvasást és eredményes nemzetközi együttműködéseket kívánok Önöknek!

Dr. habil. Nyikos Györgyi
nemzetközi rektorhelyettes

 

Aktuális hírlevél:

 

 

NKI Hírlevél - novemberi szám.pdf
PDF letöltése