NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Educatio 2023 – ismerd meg Te is az NKE-t!

Teljes képzési palettáját bemutatja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) az idei Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Az NKE, a hazai és nemzetközi közigazgatási, rendészeti és honvédelmi, valamint a vízügyi szakemberek képzésének bázisintézménye várja a felvételi előtt állókat és szüleiket a hazai oktatási piac legnagyobb eseményén január 12–14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában.

A 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás olyan többnapos seregszemle, amelynek feladata összekapcsolni a hazai és a külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

Az NKE mind a négy kara képviselteti magát az eseményen, ahol a katonai szolgálat iránt érdeklődőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi Kar, a hazai és nemzetközi közigazgatási karrierre vágyókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, a vízügyi mérnökképzés iránt érdeklődőket pedig Víztudományi Kar várja.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában január 12–14. között 10 órától 17 óráig tartandó rendezvény a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek IDE kattintva érhetők el.


Címkék: Educatio 2023