NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Fotópályázat az NKE polgárai számára

Mit jelent neked Európa? címmel fotópályázatot hirdet a Jean Monnet Chair projekt keretében a Nemzeti Köszszolgálati Egyetem (NKE) Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar (ÁNTK) Európa-tanulmányok Tanszéke a Nemzetközi és Európai Szakkollégiummal együttműködésben az NKE egyetemi polgárai (hallgatók, oktatók, kutatók, egyetemi dolgozók) számára.

Jelentkezni Európa történetét, kulturális és nemzeti hagyományait, az európai egységfolyamatot, az európai integrációt és Európa jelenkori kihívásait egyéni, szubjektív nézőpontból megjelenítő, nagy felbontású, jpeg formátumú fotókkal lehetséges.

Egy pályázó legfeljebb három művel pályázhat.

A beküldött pályaművekből az egyetemi oktatókból, valamint a Nemzetközi és Európai Szakkollégium tagjaiból összeállított zsűri választja ki azokat, amelyeket az ÁNTK által szervezett Európa-napon, 2022. május 9-én is bemutatnak.

A pályaműveket a netk.neszk@gmail.com címre várják, a pályázók nevei, szervezeti egységei és elérhetőségei megadásával.

Beküldési határidő: 2022. május 1.

A díjazottak Ludovika ajándékokat nyerhetnek.

A díjazott pályaművek esetében a felhasználási jog az egyetemet illeti kizárólagos használatra. A bemutatott képekre az egyetem felhasználási szerződést köt. A képek az Európa-napon az Egyetem épületeiben, a honlapján, valamint az Egyetem közösségi média felületein kerülnek felhasználásra.


Címkék: fotópályázat