NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Szavazzon az OTDK-ra!

Jelölést kapott a Highlights of Hungary 2019 Díjra az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK). Ahhoz, hogy a nagymúltú sorozat legyen a végső nyertes, mindössze két kattintás szükséges!

Az OTDK az ország legfontosabb, több évtizedes múltra visszatekintő rendezvénysorozata a magyar tudományos utánpótlás nevelésében. A munka elismeréseként a felsőoktatási intézményekben dolgozó TDK hallgatók és témavezetőik, valamint az intézményi és kari TDK-felelősök, az OTDK rendezők, az Országos Tudományos Diákköri Tanács és szakmai bizottságaik tagjai, valamint a felsőoktatási intézmények és karaik vezetői a Highlights of Hungary 2019 Díjra jelölték a sorozatot. A Highlights of Hungary egy értékteremtő közösség, amelynek célja az elismerés kultúrájának megteremtése, fejlesztése. A díjra szakmai kurátorok jelölnek szervezeteket, projekteket, személyeket, a nagyközönségtől pedig szavazataikat kérik.

Az NKE vezetése kéri, hogy szavazatával – amely digitális eszközönként csupán két kattintás – támogassa az OTDK-t! Szavazni ITT lehet.

A szavazás tisztasága érdekében egy IP címről ugyanazon jelöltre csak 1 szavazat adható le. Tekintettel arra, hogy az Egyetemnek egy IP címe van, egyetemi hálózatról már nem lehetséges a szavazás. Ám otthoni számítógépről vagy mobil telefonról - nem egyetemi wifi kapcsolaton keresztül - még lehet szavazni!

 

Szöveg: Tasi Tibor

Fotó: Szilágyi Dénes