NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Fitbalance Kids a Ludovika Campuson

Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal, koncertekkel, sportolókkal és sztárokkal várja a gyerekeket május 26-án az Orczy-parkban a Fitbalance Kids. A reggel 9 órától kezdődő, ingyenesen látogatható rendezvényen az NKE SE több szakosztálya és a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj is bemutatkozik.

Az elsősorban fiataloknak szóló esemény célja, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot. Az érdeklődők a klasszikus sportágak mellett extrém sportokkal is megismerkedhetnek, valamint találkozhatnak az EXATLON Hungary sztárjaival is. Emellett bemutatót tart a világszerte ismert akrobatikuskosárlabda-csapat, a Lords of Gravity is. A sportprogramok mellett koncertek is várják a gyerekeket és szüleiket. Fellépnek a 2018-as X-faktor legnépszerűbb énekesei: a győztes USNK, valamint a döntős Stolen Beat. Színpadra lép Kasza Tibi, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Kovácsovics Fruzsina is.

A fiatalok találkozhatnak a legkedveltebb internetes influencerekkel, vloggerekkel is, például Bánki Benivel, Nagy Danival, Schobert Larával vagy LuckeY-val. Bemutatkoznak a Mindennapok hősei is: a Magyar Honvédség, az Országos Mentőszolgálat és a Budapesti Rendőr-főkapitányság szakemberei. Az eseményre látványos bemutatóval készül az NKE SE Intézkedéstaktika szakosztálya, valamint a Tonfa szakosztály is.

További információ: https://fitbalance.hu/kids/fitbalance-kids

 

Szöveg: Szöőr Ádám