NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Találkozzunk az Educatio kiállításon!

A teljes képzési kínálattal várunk szeretettel mindenkit a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, 2019. január 10 -12. között a HUNGEXPO A. csarnokában. Az NKE standjánál az érdeklődők megismerkedhetnek a Hadtudományi és Honvédtisztképző, az Államtudományi és Közigazgatási, a Rendészettudományi, valamint a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar képzéseivel, de bemutatkozik az egyetem Katasztrófavédelmi Intézete is. A vízügyek iránt érdeklődőket az NKE Víztudományi Kara várja.

Az Educatio Közép-Európa legnagyobb oktatási szakkiállítása. A hazai felsőoktatási intézményeken kívül külföldi egyetemekkel, nyelv- és szakiskolákkal is találkozhatnak az oktatás iránt érdeklődők. Az Oktatási Hivatal munkatársai az idei felvételi eljárásról és a pontszámításról is tartanak előadást.

Az NKE standján hallgatóink és a tanulmányi osztály munkatársai várják az érdeklődőket naponta 10:00-17:00 között. Többek között információkat adnak az alap- és mesterképzéseinkről, a sajátos felvételi követelményekről, az elérhető ösztöndíjakról és nemzetközi lehetőségeinkről. A pilótaképzés iránt érdeklődők a repülőgépszimulátorban próbálhatják ki magukat.

Az NKE standján az újrainduló Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramról is lehet majd tájékoztatást kapni. Az MKÖ Programra 2019.  január 21-én (hétfő) éjfélig jelentkezhetnek olyan  30. életévüket be nem töltött diplomás fiatalok, akik magabiztos idegennyelv-tudással rendelkeznek. A 7 hónapos hazai és 3 hónapos külföldi programszakasz alatt  mentorok segítik az ösztöndíjasok munkáját. Az ösztöndíj összege 2019-ben havi 250.000 forint, amely adó- és járulékmentes jövedelemnek minősül.

A rendezvény helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont/ A. csarnok( Budapest, Albertirsai út 10.)

A belépés a kiállításra ingyenes.


Címkék: UNI-NKE Educatio 2019