NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Nyílt nap a Víztudományi Karon

Közel 300 érdeklődő részvételével rendezett nyílt napot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar december 5-én, Baján. A rendezvényen a vízügyi szakközépiskolákból és a környékbeli gimnáziumokból érkező diákok megismerkedtek a kar képzéseivel, valamint különböző szakmai bemutatókon vettek részt, illetve betekinthettek a mérnöki és vízügyi életpálya érdekességeibe.
„A Karon három alapszak hat specializációján folytathatnak tanulmányokat a hallgatók, akikre a diploma megszerzését követően biztos elhelyezkedés vár a munkaerőpiacon. A Kar képzéseit elvégző hallgatók jelentős része már tanulmányai alatt megtalálja leendő munkahelyét, hiszen a vízügyi szolgálat mellett a víziközmű-, valamint tervező-kivitelező cégek is számítanak a képzett szakemberekre. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen megszerzett diploma értékálló, garancia a sikerhez.” – mondta Dr. Bíró Tibor dékán.
A rendezvényen az Országos Vízügyi Főigazgatóság mind a 12 vízügyi igazgatósága képviseltette magát, szakmai kiállításokkal színesítve a programot.
Campus túra keretében a résztvevők megismerkedhettek a kari könyvtár szolgáltatásaival, a Beszédes József Kollégiummal, valamint az oktatási laboroknak is helyt adó Víztechnológiai Oktatóbázissal.
A következő nyílt napra 2019. január 17-én kerül sor Baján.

Bajai Tv - interjú


Címkék: vtk ovf nyíltnap