KRIMINÁLEXPO 2018

2018. november 12-14. között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ad otthont a 22. Kriminálexponak, amely idén a Legfőbb Ügyészség, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Ügyészek Országos Egyesülete közös szervezésében valósul meg. A rendezvénysorozatot dr. Polt Péter legfőbb ügyész nyitja meg.

A Kriminálexpo változatos témaköreivel, kerekasztal-beszélgetéseivel lehetőséget biztosít a rendészeti, bűnüldözési és igazságszolgáltatási, valamint egyéb szakmai szerveknek arra, hogy egymás álláspontját megismerjék, a felmerülő kérdéseket megvitassák, továbbá a nagyközönség számára is betekintést engedjenek mindennapi tevékenységük egy-egy területére.

Az idei programsorozatban – többek között – szó lesz a 2018. július 1. napjával hatályba lépett új büntetőeljárási törvényről, az internethez kapcsolódó bűncselekmények felderítéséről, a kiberbűnözés megjelenési formáiról és a kriminológiai kutatások új kihívásairól. Ezen túlmenően az érdeklődők ismereteket szerezhetnek az elterelés tapasztalatairól, vagy épp a mesterséges intelligencia és a büntetőjog viszonyrendszeréről. 

A programokról bővebben a www.kriminalexpo.hu honlapon olvashatnak.

A rendezvény látogatása – a korábbi évekhez hasonlóan – ingyenes.