NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Tovább bővül a Ludovika Campus

Még az idén lezárul a tervpályázat és várhatóan jövőre megkezdődik a Ludovika Campus területén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ építése.

A napokban hirdette meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Lovarda és a Természettudományi Múzeum közötti területen megvalósítandó Katasztrófavédelmi Speciális Képzési Központ tervpályázatát. A Ludovika Campus projekt újabb eleme a katasztrófavédelmi felsőoktatásnak, az elméleti és a gyakorlati képzésnek, valamint a tiszti szocializációnak ad majd helyet. Ezzel olyan magas színvonalú képzési központ jön létre, amely képes lesz biztosítani Magyarország tűzvédelmi, katasztrófavédelmi és iparbiztonsági szakember utánpótlásának képzését és továbbképzését. A központ megvalósítását szolgáló tervpályázat fontos kritériuma, hogy a beruházásnak és így a terveknek is illeszkedniük kell az Orczy-park megújult és már a felsőoktatást is szolgáló szerkezetéhez, működési logikájához.

A pályaműveket szeptember 19-ig kell elektronikusan benyújtani a pályázati felületen. A pályázat eredményhirdetésére október 30-án kerül sor.

Regisztráció és további információ: http://www.nketervpalyazat.hu/