Pályázati felhívás Publikációs Nívódíj elnyerésére

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora a „Publikációs Projektek Támogatása” (PPT) fejlesztési program keretében pályázatot hirdet Publikációs Nívódíj elnyerésére. 

A pályázat benyújtására jogosult minden olyan természetes személy, aki oktatói, kutatói vagy adminisztratív munkakörben, foglalkoztatási jogviszonyban áll a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel.

További feltételek:

  • Oktató-kutató munkakörben foglalkoztatott pályázó esetén az „A” nyilatkozat az NKE-n van leadva. Adminisztratív munkakörben foglalkoztatott pályázó esetén elsődleges jogviszonyban van az egyetemmel.
  • Pályázni csak olyan, már megjelent (elektronikusan vagy hagyományos formában elérhető) művel lehet, amely 2018. október 15. után jelent meg.
  • Az MTMT adatbázisban, a pályázó egyetemen született publikációi az NKE-hez vannak rendelve.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy pályázat elektronikus és papír alapú benyújtásának határideje 2019. október 31. 14.00 óra. Hiánypótlásra nincs lehetőség.

Az elbírálás határideje: 2019. november 10.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást Görbe Attiláné dr. Zán Krisztina r. ezredes, a Tudományos Ügyek Iroda vezetője (zan.krisztina@uni-nke.hu, (1) 432 9000/29-799-es mellék) nyújt.  

Az alábbi leírásban bővebb információt találnak a pályázás feltételeiről.

 

 

Pályázati Felhívás_Publikációs Nívódíj.pdf
PDF letöltése