Tájékoztató és elérhetőség

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2019. november 1-jével – a Nordex és az Apertus nKft.-k átalakításával – létrehozta a Ludovika Egyetemi Kiadót, az NKE 100 százalékos tulajdonában működő nonprofit Kft-t.

A Ludovika Egyetemi Kiadó missziója a hazai és a nemzetközi tudományos gondolkodás támogatása tudományos művek és tananyagok nyomtatott és digitális közreadásával. Az új digitális tartalomfejlesztési és szolgáltatási profil célja az NKE tudományos reputációjának növelése, eredményeinek könnyen elérhetővé tétele, promóciójának és marketingjének segítése, de ezeken túlmenően az NKE-hez nem kapcsolódó szerzők szakkönyveinek kiadását is lehetővé teszi.

A Kiadó új digitális platformja 2020. január végén indul, párhuzamosan magyar és angol nyelven. Az oldal tartalmai közül kiemelésre érdemes a tudományos blogtér, amely közpolitika, társadalom, gazdaság, környezet, technológia és geopolitika tárgykörökben ad majd teret a véleményformálásnak és a vitáknak.

A Kiadó emellett digitális oktatási innovációs környezetet épít az NKE számára, valamint az Egyetem tudományos folyóiratai is megújulnak 2020-ban.

A kiadásról és annak feltételeiről a Kiadói Bizottság dönt, tudományos minőségi szempontok alapján.

 

A folyamatban lévő kiadvány ügyekkel kapcsolatban a kiadvanyok@ludovika.hu e-mail címen lehet érdeklődni.